Firmatur til Transilvania eller Bucuresti i Romania?

Du tror kanskje at Transilvania kun er mest kjent som det mytiske hjemlandet til blodtørste vampyrer? Sannheten er at Transilvania og Romania er et meget spesielt og uoppdaget sted. Hvorfor ikke dra på firmatur og oppdagelsesferd til en av Øst-Europas mest spennende land?
I Transilvania kan du bo på koselige og bra hotell i for eksempel Brasov. Torget er et naturlig samlingssted. Det er omkranset at puber, hotell og gode restauranter. I tillegg samles mange selgere og byr frem sine flotte, hjemmelagde varer i små boder.

Reis på utflukt til Dracolas slott og kjenn på spenningen. Her kan du gå i små, hemmelige ganger, og lese historien om blodtørstige Vlad Tepes – Dracula. Slottet i seg selv er en flott opplevelse. 

Smak gjerne på lokale bakverk og småpølser på torget nedenfor slottet, og kjøp med deg en flaske Dracula rødvin.

Du kan også velge å reise på skiferie til Transilvania. Her finner du meget gode bakker med servering i bakkene. Kombiner dette med storbydager i Bucuresti – en flott hovedstad.

                                 

Prøv en bjørnesafari. Ca 5000 bjørner streifer rundt i skogene i Romania. Naturforvaltningen i Transilvania eier flere observasjonshytter hvor du kan se på hvordan de ville bjørnene lever.

Bo noen netter hos Grev Kalnoky Guesthouses i Miclosoara– kameraten til Prins Charles.
Prinsen mener at han stammer direkte fra Dracula – noe en del forskere mener at de kan bevise.
Du kan bo i den lille landsbyen like ved Prins Charles hus, og kjenne at du går 100 år tilbake i tid. Fantastisk opplevelse!

    

Utflukt til Sinaia. Her finner du eventyrslottet Peles. Det ble bygget til Kong Carol I i 1875 som et sommersted. Spis en lunsj, gå rundt og se på plakatene som advarer deg mot bjørnene og kikk i bodene hvor det selges hjemmestrikkede varer.

Flere steder i Transilvania kan tilby varme kilder som er bra for kropp og sjel.

Bucuresti – godt skjult perle. I Romanias hovedstad finner du en veldig hyggelig gammel bydel, med små, trange gågater, meget gode butikker og en mengde utesteder. Bucuresti er perfekt for en storbyweekend med det lille ekstra. Kombiner med utflukter til Transilvania.

Festus Event skreddersyr din firmatur til Romania! Dette er det perfekte landet for firmaturer til lavbudsjett. Her får du mye for pengene. Hotellstandarden er meget god, maten er lekker og prisnivået veldig lavt. I tillegg er flyforbindelsene til Oslo veldig bra!

Kontakt Festus Event for firmatur til Romania

Se også:
Sommerfest
Kick off
Julebord
Event
Esviken