Opplev glede og fellesskap med oss – sammen er vi mindre alene!

Har du lyst til å oppleve nye eventyr, skape varige minner og være en del av et herlig fellesskap? Da er TurRetur Asker perfekt for deg!

Vi er stolte av å tilby TurRetur Asker, et spennende konsept designet spesielt for våre eldre innbyggere. Det dedikerte teamet hos Festus ønsker å gi deg en enestående mulighet til å utforske de vakre omgivelsene i Asker og omegn – og samtidig nyte godt selskap og skape nye relasjoner.

Hvorfor velge TurRetur Asker?

  1. Varierte og spennende utflukter: 
    Vi legger opp til en rekke varierte og spennende dagsutflukter som tar deg med til ulike steder i Asker og omegn. Musikalske eller gastronomiske opplevelser, kulturelle besøk til historiske steder og museer eller naturskjønne turer langs kysten: TurRetur Asker har noe for enhver smak. Et par ganger i året arrangerer vi også lengre turer med overnatting.

  2. Sosialt fellesskap: 
    TurRetur Asker legger stor vekt på å skape et varmt og inkluderende fellesskap. Du vil få muligheten til å møte likesinnede mennesker og danne nye, vennskap. Våre turer har alltid måltider inkludert, enten det er lunsj eller middag. Kanskje finner du nye vennskap over matbordet?

  3. Trygghet og komfort: 
    Festus-teamet er erfarne og omsorgsfulle, og vi legger stor vekt på din trygghet og komfort. Vi vil sørge for at du føler deg ivaretatt gjennom hele turen og tilrettelegger for eventuelle spesielle behov du måtte ha. Men det er en forutsetning at du er fysisk selvhjulpen. For at deltagerne våre skal føle seg trygge og ivaretatt, setter vi en maks grense på 15 personer per tur.

Opplev naturens velvære: 
Asker og omegn har en unik natur som vi vil at du skal få oppleve. Frisk luft, vakre omgivelser 

Hvordan delta?

Det er enkelt å delta på våre turer – vi henter og leverer deg der du bor. Alt du trenger å gjøre, er å melde din interesse til Festus. Vi har regelmessige utflukter gjennom året, og du kan enkelt velge de turene som passer best for deg. Du kan delta alene eller sammen med venner, og alle er hjertelig velkomne!

Kom og bli med oss på en uforglemmelig reise!

TurRetur Asker er mer enn bare utflukter – det er en mulighet til å utforske, oppdage og skape gode minner sammen med likesinnede. Ta del i vårt fantastiske fellesskap og la oss ta deg med på reisen.

Meld deg på Tur-Retur Asker i dag og berik livet ditt med glede, fellesskap og uforglemmelige opplevelser. Vi gleder oss til å dra på tur med DEG!

For mer informasjon og påmelding, besøk vår nettside på www.TurReturAsker.no

Sammen skaper vi magiske øyeblikk – Velkommen til TurRetur Asker!

Festus Event

Leangbukta 31 b
1392 Vettre


Festus Event SurfCamp Tur retur med Festus Event Esviken - det ultimate sted for sommerfesten Eventdesigner

Org.nr.: 988 221 317

Design: Milla Design / Utviklet av: Imaker as