Julebord utenom det vanlige

Sesongens tilbakemeldinger fra kundene:

«SpareBank1 Oslo Akershus takker for et meget vellykket julebordarrangement. Vi opplevde høy profesjonalitet, god koordinering, mange gode kreative innspill og evnen til å ta planer og ideer ned i det rette formatet for vårt publikum. Vi er ikke i tvil om hvem vi vil benytte ved en senere anledning»

«Tusen takk for ar dere fikset vårt beste julebord noensinne. Det var utrolig gøy. Regner med at det ble en sen kveld.»

Oktoberfest

Vi har gjennomført flere flotte oktoberfester! Vi leverer hele arrangementet i ekte tysk stil, fra dekor til underholdning, dansere til «ompa» orkester.

Ta kontakt for å løfte festen til et nytt nivå!

Toyota Kickoff – Oscarsborg Festning

Vi var med Toyota på en flott tur ut til Oscarsborg festning. Med besøk fra den verdenskjente bartenderen Adam som holdt et morsomt «vorspiel» med Cocktail Bootcamp etterfulgt av 3 retters middag og pianobar party ble det god stemning.

NASTA sommer fest

Etter en helg med 200 gjester på Holmsbu Spa & Ressort med underholdning fra Marit Strømøy, Tommy Steine og Håkan Berg hadde kunden følgende å si om oss etter eventet:

«Det var en knallhelg, og gjennomføringen var profesjonell til fingerspissene. Selv om dere som var involvert var travelt opptatt hele helgen så var det alltid en god kommentar og et smil på lur. Vi er veldig glade for at vi igjen valgte FESTUS til å arrangere firmafest for oss»

Reise Østerrike

Energima AS valgte oss til å gjennomføre sin utenlandstur med 180 ansatte til Bad Gastein i Østerrike.

Julebord

Julebord for over 1300 personer i FMC Technology sitt garasjeanlegg! Det ble utrolig kult. Kokkene fra vår samarbeidspartner Flavours sørget for sprø svor – og alt fungerte perfekt!

Sommerfest

Festus Event har gjennom mange år vært totalleverandør for den årlige sommerfesten til Norsk Tysk handelskammer. 200 gjester.

200 års jubileum

Kongsberg Gruppens 200 års jubileum for 550 gjester var nok et vellykket arrangment hvor vi hadde totalansvaret for planlegging og gjennomføring.

Gjestene ble bl.a. underholdt av dansegruppen Frikar. Det var sang og dans med pianobar og DJ, og konferansieren loset oss trygt gjennom programmet.

Sykkel-event med Energima AS

Hele 100 ansatte deltok, og de sprekeste syklet hele veien fra Geilo til Kongsberg! Noen syklet kortere etapper mens andre sto for bemanningen på servicestasjonene underveis. Alle ble vinnere på banketten!

Dette er kun noen av de tidligere arrangement Festus Event har skreddersydd.

Planlegger du et event?

Spør oss om ditt neste arrangement

Se også:
Sommerfest
Kick off
Julebord
Esviken