Med Festus til Kroatia

Turen går til områdene rundt den vakre byen Split. Split står på UNESCOs verdensarvliste og den eldre bydelen er definitivt verdt ett eller flere besøk.
Vi organiserer guidede turer i gamlebyen. Og du kan også besøke borgen der Game of Thrones ble spilt inn.Festus legger til rette for en mengde spennende aktiviteter i dette middelhavslandet. Hva med å utfordre deg selv i Europas lengste zipline? Eller prøve rafting tilpasset alle ferdighetsnivåer? ATV-kjøring i de fantastiske fjellformasjonene rundt Split er spennende og noe som absolutt bør oppleves. Og selvsagt må vi besøke vingårder med påfølgende vinsmaking og deilig mat.

Skjærgården i Kroatia er viden kjent for sin skjønnhet, og vi tar deg selvsagt med på en herlig båttur, hvor du kan nyte hav og sol. Underveis kan vi legge inn en eller flere overnattinger på den kjente øya Hvar - med øyrundtur i boble-cab. Turen kan tilrettelegges helt etter ditt ønske, om du vil ha en rolig tur med mer sol, sjø og strand - eller om du vil ha en fartsfylt tur med mange aktiviteter.

Festus KAN Kroatia - kontakt oss da vel!

Vi garanterer deg og ditt firma eller din vennegjeng en tur dere sent vil glemme.

Festus AS

Leangbukta 31 b
1392 Vettre


Festus Event SurfCamp Tur retur med Festus Event Esviken - det ultimate sted for sommerfesten Eventdesigner

Org.nr.: 988 221 317

Design: Milla Design / Utviklet av: Imaker as