REISER

Festus Event skreddersyr reiser tilpasset behov og ønsker til din bedrift – enten dere ønsker å reise innenlands eller utenlands, ved sjøen eller på fjellet. Kroatia? Svalbard? Stockholm? Skeikampen? Festus Event ordner alt!

På en reise med Festus Event er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Vi finner ekte og autentiske steder til møter, kurs og konferanser. Kulinariske opplevelser, spennende aktiviteter, og god underholdning er en selvfølge!

Svalbard

Et fantastisk reisemål som passer de fleste bedrifter. Fordelen med å reise til Svalbard og Longyearbyen er at det er et eksotisk sted som få har opplevd, kort flyreise, korte avstander, fantastisk mat, hyggelige mennesker og ikke minst mange spennende aktiviteter som deltagerne setter stor pris på.
 
Bli med på et ekte arktisk eventyr i et landskap som er magisk. På Svalbard er det uante muligheter til spennende og opplevelsesrike utflukter. Festus har lang erfaring med Svalbard og vi har bare fått gode tilbakemeldinger. 
 

Svalbard

HVORDAN VIL DU OPPLEVE SVALBARD? 

Utfordre dere selv på ekspedisjon i Svalbards uberørte villmark, eller kos dere i den lille metropolen Longyearbyen, med et rikt tilbud av kultur, mat og shopping. Disse tre reisekonseptene gjør det enklere for deg å finne svalbardopplevelsen som passer deg best!

Se utvidet video

Prising:

Vi skreddersyr reiser etter ditt budsjett og dine ønsker innen destinasjon og innhold.

Prisen vil variere ut i fra:

 • Varighet
 • Antall gjester
 • Type innhold
 • Mat
 • Drikke
 • Destinasjon

Østerrike

Vi skreddersyr din firmatur til Østerike, - og vi skaper gode minner basert på dine behov og vår kompetanse. Hva er vel da bedre enn å samle dine ansatte i en alpelandsby på flere tusen meters høyde?
 
Festus arrangerer blant annet turer til Bad Gastein som er et perfekt reisemål for dere som vil oppleve noe mer enn kun den fantastiske skikjøringen. Her kan dere dra på ulike utflukter og arrangementer i løpet av reisen. Bad Gastein er for eksempel verdenskjent for sine varme kilder som kan nytes både innendørs og utendørs.
 

Østerrike

HVORDAN VIL DU OPPLEVE ØSTERRIKE? 

Utfordre dere selv på ekspedisjon i Alpene! 

Prising:

Vi skreddersyr reiser etter ditt budsjett og dine ønsker innen destinasjon og innhold.

Prisen vil variere ut i fra:

 • Varighet
 • Antall gjester
 • Type innhold
 • Mat
 • Drikke
 • Destinasjon

Kroatia

Legg firmaturen til Kroatia med strandliv, spennende aktiviteter og lokale delikatesser. Her finnes krystallklart vann og en skjærgård med over tusen øyer og skjær. Dere kan snorkle, dykke og svømme, dere kan ha piknik i en badevik  – eller en Seiltur i solnedgangen. Og kanskje en Beetle Cabriolet safari eller en Zipline-opplevelse over elver og juv.
 
Festus arrangerer turer til blant annet Split som ligger vakkert til, omringet av fjell og hav. Her yrer det av liv i de trange smugene. 

Les mer om vakre Kroatia her

Kroatia


HVORDAN VIL DU OPPLEVE Kroatia? 

Festus garanterer deg og ditt firma eller din vennegjeng
en tur dere sent vil glemme.

Prising:

Vi skreddersyr reiser etter ditt budsjett og dine ønsker innen destinasjon og innhold.

Prisen vil variere ut i fra:

 • Varighet
 • Antall gjester
 • Type innhold
 • Mat
 • Drikke
 • Destinasjon

Spania

Mallorcas største by, Palma, er en populær destinasjon for "kick off", konferanser og gruppereiser. Direktefly, det behagelige klimaet året rundt og kombinasjonen by og strand gjør Palma perfekt for et vellykket opphold.

Festus arrangerer deres firmatur og setter sammen et program som matcher gruppens fokus. I tillegg til en mengde spennende aktiviteter, restaurantbesøk og teambuilding i solen, finner vi det perfekte hotellet med riktig servicenivå og de beste fasiltetene, ut ifra deres ønsker.

Ungarn

Budapest i Ungarn sies å være en kopi av Paris. Byen deles i to av elven Donau. I Budapest finnes sjarm, glede, vakker sigøynermusikk, helsebringende thermalbad, et rikt uteliv, gode shoppingtilbud og mange kulturtilbud.

Budapest byr på mange aktiviteter, og like utenfor sentrum kan du gjøre noe så sjeldent som å være fører i militære tanks, ta et kveldscruise på Donau med middag og folkelore eller et grottebesøk under gamlebyen. I Budapest kan man også oppleve F1 sirkuset og Red Bull Air Race på nært hold.
Festus AS

Leangbukta 31 b
1392 Vettre


Festus Event SurfCamp Tur retur med Festus Event Esviken - det ultimate sted for sommerfesten Eventdesigner

Org.nr.: 988 221 317

Design: Milla Design / Utviklet av: Imaker as